Dcs CP-366 Manuel d'utilisateur

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Résumé du contenu

Page 1 - Installation Guide

CP SERIES PROFESSIONAL GAS COOKTOPInstallation GuideMODELS: CP-366CP-364GLCP-364GDCP-484GGCP-485GDCP-486GLCP-486GD

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8PLANNING THE INSTALLATIONIMPORTANT INSTALLATION INFORMATIONAll cooktop models with less than a 12” clearance between combustable material and the bac

Page 3 - A MESSAGE TO OUR CUSTOMERS

9PLANNING THE INSTALLATIONRECOMMENDED INSTALLATION INSTRUCTIONInstall components in the following order:A. Vent HoodB. Backguard System (sold separate

Page 4 - TABLE OF CONTENTS

10UNPACKING AND HANDLING The professional cooktop should be moved close toits final location. Electric and gas connections shouldbe made (pgs. 15 &

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11VENTILATION REQUIREMENTSA suitable exhaust hood must be installed above the range. The following chart indicates the minimum blowercapacity recomme

Page 6 - WARNING:

12CABINET PREPARATION1. To ensure professional results, the cabinet and countertop openings should be prepared by a qualified cabinetworker. We recom

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CABINET PREPARATION136. Cut the openings for the following installation: Standard counter top installation, see Fig. 8A Deep counter or island insta

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CABINET PREPARATION148-7/16"22-3/4"26-1/2"23-1/4"3" To Center Line of Gas Inlet1/2"1/2"5/8"Cabinet face for in

Page 9 - 36” CP COOKTOP MODELS

ELECTRICAL CONNECTIONS15ELECTRICAL REQUIREMENTS 120 VAC, 60 Hz., single phase CP-48: 15 Amp. Max. (use 15 Amp. circuit) CP-36: 15 Amp. Max. (use 15

Page 10 - PLANNING THE INSTALLATION

16GAS REQUIREMENTSVerify the type of gas supplied to the location. The cooktop is shipped from the factory set up and adjusted forNatural Gas or LP (p

Page 11 - UNPACKING AND HANDLING

17TEST AND ADJUSTMENTSWARNING: For warranty coverage, DCS requires that burner adjustments be made by aqualified technician at the time of installati

Page 13 - VENTILATION REQUIREMENTS

18CLEANING EXTERIOR SURFACESThe stainless steel surfaces may be cleaned by wiping with a damp soapy cloth or sponge. Any liquid soap (likeDawn or Sta

Page 14 - CABINET PREPARATION

19INSTALLER FINAL CHECKLISTGENERAL❑Placement of unit.❑Specified clearance maintained to cabinet surfaces.❑Unit Level - front to back, side to side.❑Al

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20HOW TO OBTAIN SERVICEFor warranty service, please contact DCS Customer Care Representative at (888) 936-7872. Before you call, pleasehave the follo

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21WARRANTYLIMITED WARRANTYWhen you purchase a new DCS Professional Cooktop you automatically receive a One Year Limited Warrantycovering parts and lab

Page 17 - BACKGUARD INSTALLATION

22B. Defects caused by factors other than:1. Normal domestic use or2. Use in accordance with the Product’s User Guide.C. Defects to the Product caus

Page 20 - CLEANING EXTERIOR SURFACES

TABLE DE CUISSON À GAZ PROFESSIONNELLEDE SÉRIE CPGuide d'installationMODÈLES : CP-366CP-364GLCP-364GDCP-484GGCP-485GDCP-486GLCP-486GD

Page 21 - INSTALLER FINAL CHECKLIST

À L'INTENTION DE NOS CLIENTSNous vous remercions d'avoir choisi cette cuisinière à gaz professionnelle DCS. Nous avons conçu ce Manueld&apos

Page 22 - HOW TO OBTAIN SERVICE

2INTRODUCTION 3MESURES DE SÉCURITÉ ET DE PRÉCAUTION 4-6MODÈLES 7PLANIFICATION DE L'INSTALLATION 8-9DÉBALLAGE ET MANIPULATION 9-10EXIGENCES EN MAT

Page 23 - WARRANTY

A MESSAGE TO OUR CUSTOMERS1Thank you for selecting this DCS professional Cooktop. Because of this appliance’s unique features we havedeveloped this In

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3INTRODUCTIONLes tables de cuisson professionnelles CP de DCS sont dotées de nombreuses fonctions qui varient selon lemodèle. Tous les modèles sont do

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4MESURES DE SÉCURITÉ ET DE PRÉCAUTIONVotre nouvel appareil DCS fonctionnera de manière sûre et fiable pendant des années si vous en prenez biensoin. F

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5MESURES DE SÉCURITÉ ET DE PRÉCAUTION Utilisez seulement des gants isolants secs : les gants humides sur des surfaces chaudes peuvent provoquer desbrû

Page 27 - DE SÉRIE CP

6MESURES DE SÉCURITÉ ET DE PRÉCAUTION Nettoyez la table de cuisson avec précaution. Évitez de vous brûler à la vapeur : n'utilisez pas d'épo

Page 28 - AVERTISSEMENT!

7MODELSMODÈLES DE TABLES DE CUISSON CP 48 POCP-484GGMODÈLES DE TABLES DE CUISSON CP 36 POCP-366CP-486GL CP-486GDCP-485GDCP-364GL CP-364GD

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8PLANIFICATION DE L'INSTALLATIONINFORMATIONS IMPORTANTES CONCERNANT L'INSTALLATIONVous devez installer l'un des deux dosserets muraux d

Page 30 - INTRODUCTION

9PLANIFICATION DE L'INSTALLATIONINSTRUCTIONS CONCERNANT L'INSTALLATION RECOMMANDÉEInstallez les composants dans l'ordre suivant :A. Hot

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10DÉBALLAGE ET MANIPULATION La table de cuisson professionnelle doit êtretransportée jusqu'à son emplacement final. Effectuezles branchements éle

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11EXIGENCES EN MATIÈRE DE VENTILATIONVous devez installer une hotte à évacuation appropriée au-dessus de la cuisinière. Le tableau suivant indique lac

Page 33 - REMARQUE :

12PRÉPARATION DES ARMOIRES1. Afin d'assurer un résultat professionnel, les ouvertures de l'armoire et du comptoir doivent être préparées par

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2TABLE OF CONTENTSINTRODUCTION 3SAFETY PRACTICES AND PRECAUTIONS 4-6MODELS 7PLANNING THE INSTALLATION 8-9UNPACKING AND HANDLING 9-10VENTILATION REQUIR

Page 35 - Dosseret

13PRÉPARATION DES ARMOIRES6. Découpez les ouvertures pour l'installation suivante : Installation standard du comptoir, voir fig. 8A Installatio

Page 36 - DÉBALLAGE ET MANIPULATION

14PRÉPARATION DES ARMOIRES21,4 cm(8-7/16 po)57,8 cm(22-3/4 po)67,3 cm(26-1/2 po)59,1 cm(23-1/4 po)7,62 cm (3 po) de laligne médiane àl'admission

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15CONNEXIONS ÉLECTRIQUESCONNEXIONS ÉLECTRIQUES Besoins en alimentation de la cuisinière : 120 V c.a., 60 Hz, courant monophasé CP-48 : 15 A max. (uti

Page 38 - MISE EN GARDE :

16EXIGENCES CONCERNANT LE GAZVérifiez le type de gaz alimentant le site. La table de cuisson est réglée en usine pour fonctionner au gaz naturelou pro

Page 39 - PRÉPARATION DES ARMOIRES

17ESSAI ET RÉGLAGESAVERTISSEMENT : Aux fins de la garantie, DCS exige que le réglage des brûleurs soit effectué par untechnicien qualifié au moment d

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ESSAI ET RÉGLAGES18NETTOYAGE DES SURFACES EXTÉRIEURESPour nettoyer les surfaces en acier inoxydable, essuyez-les à l'aide d'un linge ou épon

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19LISTE DE CONTRÔLE FINALE DE L'INSTALLATEURGÉNÉRALITÉS❑Emplacement de l'appareil.❑Dégagement spécifié respecté par rapport aux surfaces d&a

Page 42 - INSTALLATION DU DOSSERET

20POUR L'OBTENTION DE SERVICEAVANT D'APPELER LE SERVICE TECHNIQUE Est-ce que le disjoncteur s'est déclenché ou que le fusible est grill

Page 43 - BRANCHEMENT DU GAZ

21GARANTIELIMITED WARRANTYÀ l'achat d'une tables de cuisson DCS neuve, vous bénéficiez automatiquement d'une garantie limitée d'un

Page 44 - ESSAI ET RÉGLAGES

22B. Défauts causés par des facteurs autres que :1. Utilisation domestique normale ou2. Utilisation conformément au manuel d'utilisation et d&ap

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3INTRODUCTIONThe DCS Professional CP Cooktops feature a large number of features varying with each model. All modelsfeature a minimum of 4 surface bu

Page 48 - GARANTIE

Fisher & Paykel Appliances, Inc.5900 Skylab Road, Huntington Beach, CA 92647 Customer Care: 888.936.7872 Fax: 714.372.7003 www.dcsappliances.

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4SAFETY PRACTICES AND PRECAUTIONSWhen properly cared for, your new DCS Appliance has been designed to be a safe, reliable cooking appliance.When using

Page 50 - REMARQUE

5SAFETY PRACTICES AND PRECAUTIONS Do not use aluminum foil to line any part of the cooktop. Doing so, heat will be trapped underneath it. Thistrappe

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6SAFETY PRACTICES AND PRECAUTIONS Clean the cooktop with caution. Avoid steam burns; do not use a wet sponge or cloth to clean the cooktopwhile it is

Page 52 - Fax: 714.372.7003

MODELS748” CP COOKTOP MODELSCP-484GG36” CP COOKTOP MODELSCP-366CP-486GL CP-486GDCP-485GDCP-364GL CP-364GD

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