DCS CP-366 Spécifications

Naviguer en ligne ou télécharger Spécifications pour Cuisiniers DCS CP-366. DCS CP-366 Specifications Manuel d'utilisatio

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Résumé du contenu

Page 1 - THE PROFESSIONAL GAS COOKTOP

THE PROFESSIONAL GAS COOKTOPUse and Care GuideMODELS:CP-366CP-364GLCP-364GDCP-484GGCP-485GDCP-486GLCP-486GD

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8COOKTOP USEBURNERSYour new professional cooktop is equipped with burners typical of thoseused in restaurants. These burners are designed for maximum

Page 3 - A MESSAGE TO OUR CUSTOMERS

9BURNER EFFICIENCY AND FLAME CHARACTERISTICSIt is necessary to keep the burner ports and the igniters cleanfor proper lighting and efficient performan

Page 4 - TABLE OF CONTENTS

10COOKTOP USEBURNER GRATESThe burner grates are heavy cast iron. Theyhave a flat surface making it easy to movelarge pans from one burner to another.

Page 5 - WARNING!

11GRILLThe two grill grates are reversible (see Fig. 07). The grill grates are made of durable stainless steel. One side ofthe grate is ridged (side

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12GRILL USEGRILLING HINTSWhen grilling, the ventilation fan must be set on “HI” to remove smoke and odors. The fan can be turned to “LO”after cookin

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13GRIDDLE USEBEFORE USING THE GRIDDLE FOR THE FIRST TIME OR TO RE-SEASON1. Clean the griddle thoroughly with hot, soapy water to remove any protectiv

Page 8 - MODEL IDENTIFICATION

14CARE AND MAINTENANCEWHEN CLEANING THE COOKTOP:WARNINGBe careful cleaning any part of this appliance while hot.All parts of the appliance can be clea

Page 9 - BEFORE USING YOUR APPLIANCE

15CARE AND MAINTENANCEBURNERSFor proper lighting and performance keep the burnersclean. It is necessary to clean the burners if they donot light even

Page 10 - COOKTOP USE

16CARE AND MAINTENANCETo remove tray liner: Pull tray out until it stops. Remove inner trays for cleaning.To remove drip tray: (if needed) Pull tra

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17CARE AND MAINTENANCEBACKGUARD (if installed)This is made of stainless steel. Use the mildest cleaning procedure first. Hot soapy water, rinse and d

Page 13 - GRILL USE

18PARTS IDENTIFICATIONITEM DESCRIPTION1 Grill 2 Burner Grates3Griddle4 Grill Grates5 Griddle Control Knob6 Grill Control Knob7 Cooktop Control Knob8 G

Page 14 - GRIDDLE USE

19TROUBLESHOOTINGRANGES & COOKTOPSPROBLEM POSSIBLE CAUSE SOLUTIONNON FUNCTIONALNO ELECTRICITY OR GAS SUPPLYTURN ON GAS SUPPLY VALVECHECK CIRCUIT

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20HOW TO OBTAIN SERVICEBEFORE YOU CALL FOR SERVICE Is the circuit breaker tripped or the fuse blown? Is there a power outage in the area? See Troub

Page 16 - CARE AND MAINTENANCE

21WARRANTYLIMITED WARRANTYWhen you purchase a new DCS Professional Cooktop, you automatically receive a One Year Limited Warrantycovering parts and la

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22B. Defects caused by factors other than:1. Normal domestic use or2. Use in accordance with the Product’s Use and Care Guide.C. Defects to the Prod

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LA TABLE DE CUISSON À GAZ PROFESSIONNELLEManuel d'utilisation et d'entretienMODÈLES :CP-305CP-366CP-364GLCP-364GDCP-484GGCP-485GDCP-486GLCP-

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1À NOTRE CLIENTÈLENous vous remercions d'avoir choisi cette table de cuisson professionnelle DCS. Nous avons conçu ce Manuel d'utili-sation

Page 20 - PARTS IDENTIFICATION

TABLE DES MATIÈRES2CONSIGNES DE SÉCURITÉ 3-5IDENTIFICATION DU MODâLE 6AVANT D'UTILISER VOTRE APPAREIL 7UTILISATION DE LA TABLE DE CUISSONBrûleur

Page 21 - TROUBLESHOOTING

3MESURES DE SÉCURITÉ ET DE PRÉCAUTIONVotre nouvel appareil DCS fonctionnera de manière sûre et fiable pendant des années si vous en prenez biensoin. F

Page 22 - HOW TO OBTAIN SERVICE

4MESURES DE SÉCURITÉ ET DE PRÉCAUTION Utilisez seulement des gants isolants secs : les gants humides sur des surfaces chaudes peuvent provoquer desbr

Page 23 - WARRANTY

1WARNING!Improper installation, adjustment, alteration, service or maintenance can cause property damage, injury or death.Read the installation, opera

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5MESURES DE SÉCURITÉ ET DE PRÉCAUTION Nettoyez la table de cuisson avec précaution. Évitez de vous brûler à la vapeur : n'utilisez pas d'épo

Page 25 - PROFESSIONNELLE

6IDENTIFICATION DU MODÈLEMODÈLES DE TABLES DE CUISSON CP 48 POMODÈLES DE TABLES DE CUISSON CP 36 POCP-484GGCP-366CP-486GLCP-486GDCP-485GDCP-364GLCP-36

Page 26 - À NOTRE CLIENTÈLE

71. Retirez tout le matériel d'emballage et les étiquettes de l'appareil. Si un technicien n'a pas installé votre appareil,faites-le m

Page 27 - TABLE DES MATIÈRES

8UTILISATION DE LA TABLE DE CUISSONBRÛLEURSVotre nouvelle table de cuisson professionnelle est équipée de brûleurssimilaires à ceux que l'on util

Page 28 - AVERTISSEMENT!

9UTILISATION DE LA TABLE DE CUISSONEFFICACITÉ DES BRÛLEURS ET CARACTÉRISTIQUES DE LAFLAMMEIl est nécessaire de maintenir les ports des brûleurs et les

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10UTILISATION DE LA TABLE DE CUISSONGRILLES DES BRÛLEURSLes grilles des brûleurs sont en fonte robuste. Ils ontune surface plane, ce qui permet de dép

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11GRILLes deux grilles du gril sont réversibles (voir Fig. 08). Les grilles du gril sont en acier inoxydable durable. Un côté de lagrille comporte de

Page 31 - IDENTIFICATION DU MODÈLE

12La plaque chauffante intégrée de votre table de cuisson est faite enacier inoxydable de type 304 hautement poli, ce qui donne unesurface de cuisson

Page 32 - REMARQUE :

13ENTRETIEN ET MAINTENANCEDURANT LE NETTOYAGE DE LA CUISINIÈRE OU TABLE DE CUISSON :AVERTISSEMENT!Faites très attention lorsque vous nettoyez les part

Page 33 - CUISSON À PETIT FEU

14ENTRETIEN ET MAINTENANCEBRÛLEURSPour assurer un bon allumage et une bonne performancedes brûleurs, gardez-les dans un état propre. Vous deveznettoye

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2TABLE OF CONTENTSSAFETY PRACTICES 3-5MODEL IDENTIFICATION 6BEFORE USING YOUR APPLIANCE 7COOKTOP USEBurner and Simmer Use 8Burner Efficiency and Flam

Page 35 - BOUTONS DE RÉGLAGE

15ENTRETIEN ET MAINTENANCERAMASSE-GOUTTES ET TUBES D'ÉGOUTTEMENTLes modèles à plaque chauffante et gril sont dotés d'une cuvette ramasse-gou

Page 36 - UTILISATION DU GRIL

16ENTRETIEN ET MAINTENANCEBOUTONS DE RÉGLAGE - Ils sont faits en métal moulé avec des prises en plastique et peuvent être nettoyés dans de l'eau

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17IDENTIFICATION DES PIÈCESARTICLE DESCRIPTION1 Gril2 Grilles des brûleurs3 Plaque chauffante4 Grilles du gril5 Bouton de réglage de la plaque chauffa

Page 38 - ENTRETIEN ET MAINTENANCE

18DÉPANNAGECUISINIÈRES ET TABLES DE CUISSONPROBLÈME CAUSE POSSIBLE SOLUTIONAPPAREIL NON FONCTIONNELPAS D'ÉLECTRICITÉ NI D'ALIMENTATION EN GA

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19POUR L'OBTENTION DE SERVICEAVANT D'APPELER LE SERVICE TECHNIQUE Est-ce que le disjoncteur s'est déclenché ou que le fusible est gril

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20GARANTIELIMITED WARRANTYÀ l'achat d'une cuisinière DCS neuve, vous bénéficiez automatiquement d'une garantie limitée d'un an cou

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21Contactez votre distributeur ou votre installateur en cas de problème d'installation. Il vous incombe d'assurer uneinstallation électrique

Page 43 - DÉPANNAGE

Fisher & Paykel Appliances, Inc.5900 Skylab Road, Huntington Beach, CA 92647 Customer Care: 888.936.7872Fax: 714.372.7003 www.dcsappliances.com

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When properly cared for, your new DCS Appliance is designed to be a safe, reliable cooking appliance. Whenusing this restaurant caliber appliance, us

Page 45 - GARANTIE

4 For personal safety, wear proper apparel. Loose fitting garments or hanging sleeves should never be worn whileusing this appliance. Some synthetic

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5 Clean the ventilator hood and filters above the range or cooktop frequently so grease from cooking vapors doesnot accumulate on them. Turn the ven

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6MODEL IDENTIFICATION48” CP COOKTOP MODELSCP-484GG36” CP COOKTOP MODELSCP-366CP-486GLCP-486GDCP-485GDCP-364GLCP-364GD

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7BEFORE USING YOUR APPLIANCE1. Remove all packaging materials and labels from your appliance. If the installer has not set up your appliance,do it n

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